TS-EN ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
                
                
              
                Seminer Amacı
                
	Güvenli Gıda Üretimi için gerekli HACCP Planlarının nasıl oluşturulacağını, Tehlike Analizlerinin nasıl yapılacağını aktarmak.
                Seminer İçeriği
                
	- 
		
			ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Kapsamı
	 
	- 
		
			Temel Terim ve Tarifler
	 
	- 
		
			Standart Maddeleri
	 
	- 
		
			Tehlike Tanımları 
	 
	- 
		
			Tehlike Analizi
	 
	- 
		
			Kontrol Önlemlerinin Seçimi
	 
	- 
		
			HACCP Planı Oluşturma
	 
	- 
		
			Çeşitli Uygulamalar
	 
                Katılımcı Profili
                
	Gıda ve gıda ile temasta bulunan materyal üretimi, satışında yer alan tüm çalışanlar
                SEMİNER EĞİTİMCİLERİ